Πως να φτιάξετε τις δικές σας διακοσμητικές χάρτινες ταινίες (Washi tapes)

Γεια σας ! Επειδή μου αρέσουν πάρα πολύ τα washi tapes...Αρέσει και σε σας απ' ότι έχω καταλάβει θα σας δείξω με εικόνες έναν πολύ απλό τρόπο πως φτιάχνονται.
Υπάρχουν διάφορες τεχνικές οπότε διαλέγετε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια ταινία διπλής όψης για το παρακάτω φωτογραφικό σεμινάριο που δεν θυμάμαι που το έχω δει...!!






Ένας άλλος τρόπος είναι να ζωγραφίσετε με χρώματα τις αρεσκείας σας χρησιμοποιώντας απλή χαρτοταινία που είναι και πολύ φτηνή στο εμπόριο, τοποθετώντας της πάνω σε κερωμένο χαρτί ή λαδόκολλα.
Εδώ είναι ένα δείγμα και το ολόκληρο το σεμινάριο σ αυτήν την σελίδα



Με αυτόν τον τρόπο κερδίζουμε ότι έχουμε όποιο σχέδιο μας ταιριάζει στο κάθε project χρησιμοποιώντας όση ποσότητα χρειαζόμαστε. Επίσης είναι πολύ πιο οικονομικό από το να αγοράζαμε διάφορα σχέδια και χρώματα και επιπλέον κερδίζουμε και τη χαρά της δημιουργίας! Καλή επιτυχία!!!

Αν γνωρίζεται από photoshop, η φίλη Νατάσα από την Θεσσαλονίκη θα σας δώσει εξαιρετικές ιδέες και θα σας δωρίσει πολλά σχέδια !!!

Επίσης σας δίνω και αυτή την διεύθυνση για να δείτε ένα πολύ καλό σεμινάριο για να δημιουργήσετε εύκολα υπέροχες χρωματιστές χαρτοταινίες για τα έργα σας όπως αυτό το δείγμα...




Θέλετε να δείτε πώς να φτιάξετε  και πολύ όμορφα τραυμοπλάστ;
Δείτε μια φωτογραφία που ψάρεψα από το facebook αλλά ψάχνοντας καλύτερα διαπίστωσα την πραγματική πηγή



Για το τέλος σας έχω ένα πολύ κατατοπιστικό βίντεο¨:


 Καλή διασκέδαση!!!
tag photo df89118a_zpsjnp7zumj.png

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις