Η μεταμόρφωση ενός παπουτσιού.

Πολύ έξυπνη ιδέα!!! Δείτε πως μπορείτε να μεταμορφώσετε σε πολύ λίγα λεπτά ένα λευκό ταλαιπωρημένο αθλητικό παπούτσι σε "έργο τέχνης"!!!!! Την ιδέα την πήρα σε ένα τυχαίο περίπατο στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου...ως συνήθως άλλο πράγμα έψαχνα και άλλο πράγμα βρήκα, Μου συμβαίνει άλλωστε πολύ συχνά αυτό. Αρχικά έψαχνα να βρω πως να φτιάχνω χειροποίητα κουμπώματα κοσμημάτων και βρέθηκα στο Ftiaxto. E, λοιπόν αυτό ήταν.....βήμα βήμα οδηγήθηκα, σαν την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, στην άλλη άκρη του κόσμου.... το λέω γιατί  η Οκλαχόμα  δεν είναι και δίπλα μου!!. "Έμεινα" για λίγο στο σπίτι της   Courtney Weston και του συζύγου της,  μέχρι να μάθω την τεχνική της μεταφοράς εικόνας . Πάρα πολύ φιλόξενοι άνθρωποι!!

Εδώ σας παραθέτω κάποιες εικόνες που θα σας βοηθήσουν και σας να φτιάξετε αριστουργήματα πάνω στα παπούτσια σας.
Εκείνα που χρειάζεστε είναι να βρείτε ένα οποιοδήποτε σχέδιο που σας αρέσει , στη συνέχεια έναν εκτυπωτή να το τυπώνετε  αλλά όχι οπουδήποτε μόνο  σε σιδερότυπο χαρτί. Θυμηθείτε, να μην το ξεχάσω,  αν το σχέδιο έχει γράμματα, να τα τυπώσετε ανάποδα (σαν καθρέφτη).
Κόψε μικρά κομμάτια από το σχέδιο και σιδέρωσέ τα στα παπούτσια. Αυτό είναι! Βάλτε καινούργια κορδόνια και τα μοναδικά παπούτσια σου είναι έτοιμα!!!. 











Καλή σας επιτυχία !!
tag photo df89118a_zpsjnp7zumj.png

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις