ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Καλημέρα ...εδώ και καιρό έχει μυρίσει Άνοιξη!!!.. και η διάθεση  όλο και προσπαθεί ν ανέβει...
Πριν μερικές μέρες λοιπόν είχα βρεθεί στην περιοχή των Αμπελοκήπων δίπλα στο μετρό της Πανόρμου, για να δω από κοντά το μικρό διαμερισματάκι  των 42τμ. που ανακαίνισα  (τι τόθελα..) και που προσπαθώ ανεπιτυχώς από τον Νοέμβριο να νοικιάσω .
Μεγάλη κρίση, πολύ μεγάλη κρίση.... πανάθεμα την!!!
Ψιλοχάλια όπως είμαι και έτοιμη να αριβάρω προς τα βόρεια, βλέπω ξαφνικά  στο ισόγειο της πολυκατοικίας να έχει μεταμορφωθεί .!!! μα ...μα..τι  έγινε..;.πριν λίγες μέρες εδώ,  ήταν ένα  άδειο, θλιβερό και μελαγχολικό ημιυπόγειο που βρισκότανε πάνω στη γωνιά του δρόμου. Τώρα τη θέση του έχει πάρει  ένα υπέροχο και παραμυθένιο εργαστήρι χειροτεχνίας....!!!  ένα εργαστήρι γεμάτο χρώματα..χρώματα..χρώματα...!!!! Κοίτα να δεις που ακόμα υπάρχει ελπίδα... Μια και δυο περνώ μέσα ...και  με ένα μαγικό τρόπο ρε παιδί μου, μόλις που κατέβηκα τα δυο σκαλοπάτια,  ξέχασα με μιας όλα αυτά που μέχρι εκείνη τη στιγμή με χαλούσαν. Πέρασα σε άλλη διάσταση.!!
Γύρω μου υπήρχε μία πολύ γλυκιά αύρα αισιοδοξίας  και δημιουργίας που με συνεπήρε. ..
 Μια πολύ γλυκιά κοπέλα που μου συστήθηκε ως Κωνσταντίνα , με καλωσόρισε  και με ξενάγησε στον πολύ φιλικό και όμορφο χώρο της. Μου είπε  πως είχε ανοίξει πριν καμιά εικοσαριά μέρες και πως κάνει καθημερινά τρίωρα σεμινάρια, ντεκουπάζ και διάφορες τεχνικές χειροτεχνίας (την τεχνική Sospeso π.χ. που δεν είχα ξαναδεί)   και όχι μόνο....., σε πάρα πάρα πολύ οικονομικές τιμές!!!..αυτό το τελευταίο το τονίζω.
Δεν ξέρω αλλά νομίζω πως  μια επίσκεψη στην Λακωνίας  θα ήταν απαραίτητη προκειμένου να πάρει κανείς μια μικρή γεύση και να βιώσει υπέροχες δημιουργικές στιγμές γεμίζοντας τις "μπαταρίες" του.
Μικρό πολύ μικρό δείγμα της δουλειάς της, που δεν μπορεί να αποτυπωθεί με τις  εικόνες που ακολουθούν,..............είναι αυτό.
Το ιστολόγιο της Κωνσταντίνας είναι εδώ











Το εργαστήρι βρίσκεται στην οδό Λακωνίας 16 και Δουκ. Πλακεντίας απέναντι από την Αγία Τριάδα Αμπελοκήπων και τα τηλέφωνα της είναι  210 6919515 -- 6972727527
.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις