Για την Ελπίδα ....

Σας έχω μιλήσει ποτέ για την Ελπίδα;
Σήμερα Πρωτοχρονιά σκέφτηκα ότι έπρεπε να ξεκινήσω να γράφω για αυτή την  τόσο αισιόδοξη, υπέροχη και συμβολική λεξούλα ...
Εκτός όμως  της λέξης  και του συμβολικού χαρακτήρα που έχει αυτή, την σημερινή μέρα, και όχι μόνο,  υπάρχει  και μια άλλη που φέρει το όνομα  Ελπίδα, ..αμερικανιστί..  Hope.
Λοιπόν  για να καταλάβετε , εδώ και πάρα πολύ καιρό περνώ άπειρες ώρες , βραδυνές κυρίως,  μπροστά στον υπολογιστή μου και είμαι συντονισμένη για την ακρίβεια κολλημένη  εδώ.
Θα ήθελα λοιπόν  να σας την γνωρίσω, εάν δεν την έχετε ήδη γνωρίσει, γιατί πιστεύω ότι η δουλειά της  αξίζει και είναι πολύ πρωτότυπη.


Με πολύ απλά υλικά όπως  πένες ,ταινίες με διάφορα σχέδια και χρώματα, αποκόμματα, ψαλίδι, κόλα αλλά κυρίως το δυνατό της σημείο  το journaling  η Ελπίδα  κάνει την ανατροπή!!

Φτιάχνει υπέροχα ημερολόγια και δίνει εκπληκτικές ιδέες και συμβουλές.
Τα ημερολόγια γενικά είναι τα αγαπημένα μου ...έχουν τρομερή δύναμη  γιατί αφ ενός σε κάνουν να αισθάνεσαι ελεύθερος  και αφετέρου είναι ψυχοθεραπευτικά.

Εδώ όπως  βλέπετε σας έχω   μερικά από αυτά τα υπέροχα μικρά και μοναδικά αριστουργήματα , κατά την γνώμη μου  πάντα,  δείτε  τα και θαυμάστε τα.

Δείτε πόσο όμορφο γραφικό χαρακτήρα έχει!!!
Έχει εκπληκτικό χέρι.

Είναι καταπληκτικά ...δεν χορταίνω να τα κοιτάζω!!!.

Να και κάποιες που ξεχωρίζουν....αλλά τι λέω; η κάθε σελίδα είναι μοναδική!!!Τελοσπάντων εάν θελήσετε να την γνωρίσετε "κατ ιδίαν " επισκεφτείτε την γιατί παραδίδει και μαθήματα on line.


Καλή Χρονιά με πολύ Υγεία και Δημιουργικότητα.  

Σχόλια

 1. ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!
  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να είσαι καλά και ότι επιθυμείς να πραγματοποιηθεί γλυκιά μου.
  Όλοι μας να έχουμε μια υπέροχη Χρονιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εχεις δίκιο κάνει φοβερή δουλειά!!!
  Καλή Χρονιά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλή Χρονιά και σε σένα Ρένα μου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Είναι πολύ ευπρόσδεκτο το σχόλιό σου..

Δημοφιλείς αναρτήσεις