Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα...!!!

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι τα Χριστούγεννα και τα σπίτια , οι δρόμοι , οι πλατείες , δειλά δειλά άρχισαν να  φοράνε  τα γιορτινά τους.....
Φέτος διαπιστώνω ότι για το  γιορταστικό Design χρησιμοποιούνται  υλικά  περσινά, προπέρσινα και... πάει λέγοντας... !!
Δεν μπορώ να καταλάβω  τι συμβαίνει και γιατί αυτή η  "στενότης"...
Οι υπάλληλοι  των εποχιακών χριστουγεννιάτικων μαγαζιών έχουν βγάλει την πραμάτεια τους στο σφυρί όσο όσο  και  τα χαρίσουν σε όποιον επιθυμεί να τους κάνει τη χάρη να τα φορτωθεί.
Τελικά είμαστε  λαός μίζερος  μικρόψυχος και αχάριστος.. τι άλλο να πω πια.. παρ όλη την ευημερία, την αφθονία και την ευμάρεια που διακατέχει όλη την ελληνική επικράτεια  χρόνο με τον χρόνο γινόμαστε όλο και  πιο Εμπενίζερ Σκρουτζ και αντί    να  γιορτάζουμε τις άγιες αυτές μέρες μεγαλοπρεπώς, εμείς μιζεριάζουμε !!!
 Τι είναι πάλι και τούτο ;  Μια φορά το χρόνο  άντε δύο ...άντε... τρεις ,τέσσερις -πέντε-έξι  το πολύ ..τελοσπάντων,  έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε το μεγαλείο της φυλής μας και το κιμπαριλίκι μας .....και μεις αντί αυτού έχουμε πέσει  μέσα σε βαθιά κατάθλιψη.

Εγώ για να δώσω  μια αισιόδοξη  Χριστουγεννιάτικη νότα είπα να πάω κόντρα και να αναρτήσω εικόνες από το δικό μου χώρο...

Kαλά Χριστούγεννα....!!!!!!!


Δημοφιλείς αναρτήσεις