To κόκκινο πουλί.

Τι καιρός κι αυτός!!! δε λέει να στρώσει...!!
Χθες το βράδυ άργησα να κοιμηθώ...  σκεπτόμενη συνέχεια τον τρόπο που θα "στήσω" την σύνθεση μου..Η φίλη η Μελένια μου έβαλε δύσκολα.. Τελικά αποκοιμήθηκα έχοντας στο μυαλό μου ένα πλάνο-πλάνη το ίδιο κάνει...χα...χα...
Σήμερα λοιπόν νάμαι μπροστά στο γραφείο που το έχω κάνει κανονικό ατελιέ ..., προσπαθώντας να θυμηθώ το πλάνο που σας έλεγα,...τελικά άλλο είχα κατά νου και στην πορεία άλλο μου προέκυψε. Επειδή έχω ξεμείνει τελείως από χαρτιά και χαρτόνια βρήκα ένα κουτί συσκευασίας λαδιού , το έκοψα και το "συγύρισα" κανονικότατα .. του έβαλα μπόλικο γκέσσο για να το ζωγραφίσω (νερομπογιές εν προκειμένω)  στο χρώμα που είχα επιλέξει.
Στη συνέχεια πήρα δυο χαρτόνια από την ίδια συσκευασία και τα έκοψα με τρόπο που να θυμίζουν ένα ανοιχτό τετράδιο, του χάραξα  τις απαιτούμενες γραμμές....έγραψα και κάτι δικό μου του έβαλα μικρά μπρούτζινα κρικάκια(αυτά βρήκα) ....πήρα σφραγίδες και έβαλα τίτλο...μετά  "καδράρισα" το κόκκινο πουλάκι  με το ίδιο υλικό αφού του αφαίρεσα λίγο χαρτάκι για να φαίνεται το  μέσα μέρος το κατσαρό και το "κρέμασα" "στον τοίχο" με  ασπροκόκκινη  κορδελίτσα  και έβαλα για καρφί ένα μπραντ.
 Το στυλό  του Χόντου που έγραψα  στο "τετράδιο" το κόλλησα  πάνω στη σύνθεση μιας και το μελάνι ήταν στα "τελευταία του".
Η αλήθεια είναι ότι δοκίμασα να το βάλω σε διάφορες θέσεις και  τελικά επέλεξα την αριστερή πλευρά..στην πορεία  βέβαια μπορεί και να του αλλάξω θέση όπως κάνω και με όλα μου τα πράγματα... Με το τετράδιο θέλησα να δώσω βάθος στη σύνθεσή μου...νομίζω ότι το ψιλοπέτυχα....Αυτά..







Σχόλια

  1. καταπληκτικο Φανη !!!!!αυτο το τετραδιο μου ...πηρε ωρα να καταλαβω αν ειναι ζωγραφια η αληθινο!!!!υπεροχο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kατερινάκι αυτό το τετράδιο έχει "ιστορία".. αρχικά έκοψα δύο χαρτόνια για να τα κάνω παραθυρόφυλλα και τελικά τα έκανα σελίδες τετραδίου....όπως μου "κάτσει" κάθε φορά...χα..χα..χα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. fani καλως σε βρηκα
    προσπαθουσα να ανοιξω την φωτ για να σου γραψω απο την σελιδα της Μελενιας αλλα δεν ανοιγει
    ειναι πολυ εξυπνη η σελιδα που δημιουργησες και πρωτοτυπη με αυτο το τετραδιο
    να εισαι καλα να δημιουργεις παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανή και εγώ σε έψαξα λιγάκι για να σε βρώ αλλά τα κατάφερα!και εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι αληθινό και τι φτιαχτό μέχρι που διάβασα αυτά που έγραψες...φοβερή φαντασία!και φοβερό το αποτέλεσμα!!
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φανή Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη!
    Τι καλά που βρήκα και το blog σου ;-)
    Υπέροχη η σελίδα σου! Το τετράδιο με τις σκέψεις είναι θεικό, δίνει 3D αποτέλεσμα και μου αρέσει πααααααάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kορίτσια καλώς ορίσατε στο χώρο μου...σας ευχαριστώ για τα υπέροχα σχόλια σας....η αλήθεια είναι ότι έγινε κάποιο λάθος με το blog της Μελένιας και ούτε εγώ δεν μπαίνω στη σελίδα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα είναι υπέροχο!!! Και προς στιγμή νόμιζα οτι και το στυλό είναι ζωγραφισμένο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Είναι πολύ ευπρόσδεκτο το σχόλιό σου..

Δημοφιλείς αναρτήσεις